Z garáže na vrchol - inšpiratívny príbeh Talianskej rodinnej značky.

Pre svoje sny je niekedy nutné uvoľniť posledné voľné priestory. Aj keby auto nemalo mať strechu nad hlavou.  

S týmito slovami sme sa vlastne spoznali s našimi priateľmi z Talianska. Nasledovné riadky sú tak romantické, že to občas znie ako klišé. No verte mi, Paolo a Francesca presne takto začínali…

2020 - rodina Brembilla-ovcov sa rozhodla, že vstúpia rovnými nohami do sna, ktorý im nedával spávať. Sen sa senil a senil sa tak často, že jedného rána prišiel jasný ortieľ. Rodina, ideme do toho! A tak sa aj stalo…

Vyparkovali auto z garáže, aby uvoľnili jedine možné miesto na realizáciu a začali sa dlhé týždne plánovania, mesiace miešania v garážovom laboratóriu. Zlom! Prvé vzorky uzreli svetlo sveta.

Čo by to bol za príbeh, ak by neprišli problémy. Samozrejme, že prišli a prišli skôr, ako ich očakávali. Vzorky už existovali a dokonca boli aj odskúšané na najlepšom možnom publiku – rodine a priateľoch. Ako to predať a dostať sa z garáže z Bergama do nákupného centra?

Prekvapivo jednoducho… odpoveďou je  láska, s ktorou produkty vyvinuli. Vznikla vlastne kvalita, ktorá je aj dnes viac cenená ako silný marketing. Brembilla-ovci aktuálne vlastnia kamenný obchod v 2. najväčšom nákupnom centre v Európe a sú absolútna jednotka na Talianskom trhu.

Tento príbeh bol pre nás natoľko inšpiratívny, že sme nemohli odolať vyskúšať práve ich vonné oleje do prania. Potom sa k nim pridali difuzéry, bytové parfumy a ďalšia rada produktov, bez ktorých si už dnes nevieme predstaviť každodenný chod domácnosti.

A čo tým chceme vlastne povedať? Či už sa rozhodnete nakúpiť u nás alebo nie… dbajte na kvalitu produktov, ktorými sa obklopujete a denne ich používate. Prečo? Hlavne preto, že si to zaslúžite a na tom sa určite zhodneme! :)

 S úctou tím Vonavi.