Vonný olej Elogio - Zmes Jemnosti a Zmyselnosti v Každom Praní

Každý z nás túži po čistote a príjemnej vôni vo svojom oblečení. Prečo by sme teda nemohli pridať do prania vôňu, ktorá okrem čistoty prináša aj neodolateľnú jemnosť a zmyselnosť? Vonný olej Elogio v sebe nesie esenciu jablka, broskyne a fialky, ktoré spolu vytvárajú nezabudnuteľný zážitok.

Vôňa Čistoty s Jemným Nádychom Sladkosti

Zloženie jablka evokuje dozreté jabloňové sady s osviežujúcou a sladkou arómou. Citrusové a sladké tóny tejto vône pôsobia obzvlášť jemne a prirodzene. Broskyňa, so svojou šťavnatou sladkosťou, pridáva do prania pocit radosti a letného osvieženia. Fialka, kvetina romantiky a nežnosti, ponúka sladký, zemitý nádych, ktorý vytvára atmosféru pokoja a oddychu. 

Dávkovanie s Jemnou Opatrnosťou

Odporúčané dávkovanie 5-10 ml na jedno pranie zaručuje optimálnu intenzitu vône. Pre záclony odporúčame maximálne 5 ml, aby sa zachovala ich jemnosť. Môžete ho pridať do priehradky na aviváž alebo priamo na bavlnenú handričku do sušičky na prádlo.

Top Vôňa Mesiac August - Elogio

Vôňa Elogio je právom nazývaná top vôňou mesiaca august. Je jemne sladkastá a ponúka jedinečný zážitok v každom praní. Ak hľadáte niečo originálne, táto vôňa je pre vás.

Kombinujte s Vôňou Déjá Vu

Prečo by ste si nepriali podobnú sladkú a jemnú vôňu aj vo svojom ďalšom praní? Kombinujte vonný olej Elogio s vôňou Déjá Vu a doprajte svojmu prádlu nezabudnuteľnú vôňu.

Vonný olej Elogio nie je len aviváž, je to spôsob, ako urobiť z každého prania zážitok plný jemnosti a zmyselnosti. Vyberte si ho a doprajte svojmu prádlu vôňu, ktorá poteší nielen vaše zmysly, ale aj vašu dušu.