Parfémy do prania nie sú luxus!

Parfémy do prania alebo hovorovo oleje do prania už dávno niesú luxusným doplnkom pre práčovne v prepichových vilách. Keď sme prvýkrát narazili na tieto produkty na našej dovolenke v Taliansku, neveriacky sme krútili hlavami a hovorili sme si: “Sakra… veď predsa to nikto nemôže kúpiť.” Máme našu obľúbenú aviváž a to snáď stačí. A keď ideme do spoločnosti, tak si dáme obľúbený parfém a je to! Nuž… Pokiaľ čítate tieto riadky, tak si asi viete predstaviť, že sme zmenili názor! Dnes nám už bežná aviváž rozhodne nestačí a oleje do prania sa stali ďaleko lepšou náhradou. Možno aj preto, lebo stačí pridať do nádobky na aviváž len 5ml produktu😄.

Parfémy do prania sa stali bežnou súčasťou domácností a už nie sú len doménou luxusných vil. Čo viedlo k tomuto zmenenému pohľadu na pranie a jeho vôňu? Poďme sa pozrieť na niekoľko faktorov. 

Rozmanitosť vôní: Dnes už nie sme obmedzení na jednu aviváž s jednou vôňou. V našej ponuke nájdete široký výber rôznych parfémov do prania, od osviežujúcich citrusových vôní po sladké kvetinové arómy. Každý si môže vybrať podľa svojich preferencií.

  1. Dlhšia trvácnosť vône: Parfémy do prania majú tendenciu dlhšie držať vôňu na oblečení. To znamená, že vaše prádlo bude voňať sviežo aj po dlhšom čase.
  2. Pocit luxusu: Použitie parfému do prania môže byť aj o pocite luxusu, no neradi naše produkty staviame do takéhoto svetla. Keď si obliekame oblečenie s príjemnou vôňou, cítime sa lepšie a sebavedomejšie a to predsa nemá byť výsadov len hŕstky! 😇
  3. Ochrana tkanín: Niektoré parfémy do prania obsahujú látky, ktoré chránia tkaniny pred opotrebovaním a zlepšujú ich vzhľad. To je dôležité najmä pri drahšom oblečení.

V konečnom dôsledku je voňavé prádlo nielen príjemné pre nás, ale aj pre ľudí okolo nás. Takže ak ste doteraz nepoužívali parfém do prania, možno je čas to zmeniť! 😊

Občas je dobré nerozmýšľať a rovno do toho skočiť! 

Stalo sa vám niekedy, že “veci” sa jednoducho začali diať a vy ste nemali ani páru prečo? Tak presne toto sa nám stalo. Ako sme večerali v jednej miestej reštaurácií a rozprávali sa o krásach Talianska, nahlas snívali ako si na dôchodok kúpime malý domček na vidieku a podobné skvosty… Z ničoho nič sa nám pri tomto snívaní prihovorila dvojica od vedlajšieho stola a pýtala sa, ako sa nám teda v ich krajine páči. Po pár vetách sme si spojili stoly a debata sa na plno spustila. Samozrejme padla otázka čím sa žívíme. Na naše prekvapenie sa dvojica Paolo a Francesca pochválili, že vyrábajú prírodné oleje do prania a v zápätí nasledovala otázka, či to vlastne na Slovensku máme. Odpovedali sme úprimne, že nevieme.

A takto sme sa rozhodli zanietiť náš život olejom do prania.

Táto nečakaná konverzácia nás priviedla k zaujímavému obchodnému nápadu. Prečo by sme nemohli priniesť prírodné oleje do prania aj na Slovensko? Možno je to práve ten moment, keď sa veci začínajú diať a my nemáme ani páru prečo. 😄

Prírodné oleje do prania môžu byť skvelou alternatívou k bežným avivážam. Čo ich robí takými špeciálnymi? Poďme sa na to pozrieť:

  1. Bez syntetických chemikálií: Prírodné oleje do prania sú vyrobené z prírodných zložiek, čo znamená, že neobsahujú syntetické chemikálie, ktoré môžu dráždiť pokožku alebo spôsobovať alergie.
  2. Príjemná vôňa: Oleje do prania pridávajú oblečeniu príjemnú vôňu. Môžete si vybrať medzi rôznymi arómami, ako napríklad lotusový kvet, broskyňa alebo citrusy.
  3. Pomoc pri udržiavaní tkanín: Naše oleje majú aj ochranné účinky na tkaniny. Vďaka prírodným éterickým olejom pomáhajú udržiavať ich mäkké a chránia ich pred opotrebovaním.

luxusný parfém

Ak by sme sa nerozhodli priniesť prírodné oleje do prania na Slovensko, možno by sme nikdy nespojili  s dvojicou Paolo a Francesca a nikdy by sme nezistili viac o ich výrobe. Našťastie sa tak nestalo a kto vie... Možno sa nám podarí priniesť túto novinku aj k vám domov! 😊

Či už patríte do klubu Vonavi, alebo ste na našej stránke prvý krát, tak dúfam, že ste si užili tento malý príbeh o stretnutí s dvojicou Paolo a Francesca. Je to úžasné, ako náhoda môže zmeniť náš pohľad na veci a priniesť nám nové možnosti.

Prírodné oleje do prania sú skvelým spôsobom, ako pridať do vášho každodenného života trošku čerstvého vzduchu. Ich príjemná vôňa a ochranné účinky na tkaniny vám prinesú krásny zážitok pri každom praní. Presvedčte sa sami a vyskúšajte napríklad naše top vône – Cielo, Mare, Bogotà, Sogno. Možno práve tieto malé detaily urobia vaše domácnosti ešte príjemnejšie a pohodlnejšie.

Nezabudnite, že niekedy stačí len malý krok a veci sa začnú diať. Takže choďte do toho, nebojte sa nových výziev a vyskúšajte oleje do prania a prineste si do svojich domovov tú správnu vôňu a starostlivosť o vaše oblečenie. Vaše prádlo vám za to určite poďakuje! 🌸