Osviežte Vaše Pranie Vôňou Čistoty - Cielo

Všetci túžime po príjemne voňať a zároveň sa vo svojom oblečení cítiť pohodlne a čisto. Prečo teda neobohatiť vaše pranie o vôňu, ktorá jednoducho vonia ako symbol čistoty? Vonný olej do prania Cielo ponúka viac než len základnú aviváž - prináša vám vôňu ruže, lotosu a bieloho pižma, ktoré spolu tvoria zmes čistoty a elegance.

Vôňa Čistoty v Každom Praní

Ruža, kvet romantiky, symbolizuje krásu a lásku svojou bohatou, zmyselnou vôňou. Lotos, exotický kvet spojený s duchovnosťou a čistotou prinesie do vášho prania pokoj a harmóniu. Biele pižmo dodáva hĺbku tejto vôni, vytvára teplú a zmyselnú esenciu, ktorá robí váš textil špeciálnym.

Individuálne Dávkovanie pre Ideálny Zážitok

Pre dosiahnutie želanej intenzity vône stačí použiť 5-10 ml oleja na pranie. Stačí ho pridať do priehradky na aviváž alebo priamo na bavlnenú handričku do bubna sušičky na prádlo. Vo fľaške s objemom 250 ml nájdete všetko, čo potrebujete pre plný zážitok až na 50 praní.

Ideálny Darček pre Vašu Polovičku

Obdarujte svoju polovičku tou najčistejšou vôňou! Cielo nie je len aviváž - je to spôsob, ako z každého prania urobiť zážitok plný elegancie a zmyselnosti. Doprajte si čistotu a krásu vo vašom prádle a nebudete ľutovať!

Vonný olej do prania Cielo prináša do vašej domácnosti niečo viac. Je to spôsob, ako pridať do každodenného prania vôňu, ktorá povznáša zmysly a robí z prania príjemný rituál.