Leto s Vonavi

Banner_Leto-s-Vonavi

Radi by ste si spríjemnili teplé letné dni vďaka prírodným talianskym produktom?

S našimi prírodnými vonnými produktmi od značky Profumiamo môžete vniesť letnú atmosféru priamo do vášho domova. Naše parfémy do prania, bytové parfémy či difuzéry sú vyrobené z čistých prírodných ingrediencií, ktoré osviežia a povzbudia každý priestor.

Predstavte si, ako relaxujete na terase užívajúc si neodolateľne príjemnú vôňu čerstvo vypraného prádla alebo ľahko zaspávate vďaka liečivým účinkom levandule. Užívajte si leto vďaka týmto produktom:

 

Banner_Buonanotte

Takýto druh sprejov, ako náš Buonanotte, sa stáva populárnym doplnkom pre ľudí, ktorí sa snažia dosiahnuť lepší spánok. Tieto spreje sú navrhnuté tak, aby vytvárali príjemnú a upokojujúcu atmosféru v spálni, čo môže mať pozitívny vplyv na kvalitu spánku a samotné zaspávanie.

Existuje niekoľko typov sprejov na textílie, ktoré sa používajú na tento účel. Medzi najbežnejšie patria spreje s prírodnými esenciálnymi olejmi, spreje so sedatívnymi látkami a spreje s bylinnými extraktmi.

 

Banner_difuzéry (bežová)

Práve ste narazili na niečo, čo zmení váš domov, vašu kanceláriu, dokonca aj váš pohľad na svet vôní. Predstavujeme vám Tyčinkový difuzér Risveglio- nie je to len obyčajný difuzér, je to revolúcia vo svete aróm.

Vo Vonavi sme pochopili, že vôňa nie je len doplnok, je to zážitok, ktorý prebúdza spomienky, vyvoláva emócie a mení atmosféru každého priestoru. A práve preto sme vytvorili tyčinkový difuzér, ktorý je viac než len zdrojom príjemnej vône - je to umelecké dielo, ktoré obohatí každý moment vášho života.

 

Vôňa do auto

Predstavte si svet, kde každá cesta autom je ako prechádzka prírodou. Kde každý nádych je čerstvý a plný života. Dnes vám s hrdosťou predstavujeme revolúciu v automobilovom priemysle – naše prírodné vône do auta.

 

Tieto vône nie sú len obyčajné osviežovače vzduchu. Sú to majstrovské diela, ktoré premenia vaše auto na mobilný záhradný raj. Vyrobené z čisto prírodných esencií, bez škodlivých chemikálií, sú naše vône šetrné k životnému prostrediu a zároveň poskytujú dlhotrvajúci efekt, ktorý vydrží viac ako jeden mesiac.

V dnešnom uponáhľanom svete je dôležité nájsť chvíľu pokoja a naše vône vám to umožnia pri každej jazde. Či už je to vôňa Delirio, Risveglio, Tibet  alebo Vulcano, s našimi vôňami do auta si môžete vybrať svoj únik od reality.

 

 

Banner_bytové parfémy

Bytový parfém Delirio je ako nádherný závan čistého hrozna, ktorý sa šíri vínymi sadmi. Jeho jednoduchá, no komplexná krása vás okamžite oživí a prenesie do príjemného údolia. Tento voňavý sprej na textil je nielen pre váš domov, ale aj pre vaše záclony a interiér každej miestnosti.