Kúpili ste si nový kúsok do šatníka? Nezabudnite ho oprať! Oleje do prania Vonavi.

Nákup nového oblečenia je vždy vzrušujúci zážitok. Či už ide o elegantnú košeľu, pohodlné džínsy alebo štýlové šaty, každý nový kúsok pridáva do našich šatníkov trochu radosti. Ale predtým, ako si tieto nové kúsky oblečiete, je dôležité nezabudnúť na jeden kľúčový krok: pranie.

Prečo je pranie nového oblečenia také dôležité?

  1. Odstránenie chemikálií: Nové oblečenie môže obsahovať zvyšky farbív a chemikálií, ktoré sa používajú počas výrobného procesu. Pranie pomáha odstrániť tieto látky, ktoré by mohli podráždiť pokožku.

  2. Hygiena: Oblečenie môže byť vyskúšané viacerými ľuďmi predtým, ako sa dostane k vám. Pranie zabezpečí, že akékoľvek baktérie alebo nečistoty budú odstránené.

  3. Zachovanie tvaru a farby: Správne pranie a sušenie môže pomôcť udržať tvar, farbu a celkový vzhľad vášho oblečenia dlhšie ako nové.

Ako správne prať nové oblečenie?

  • Prečítajte si etiketu: Vždy dodržiavajte pokyny na etikete oblečenia. Nájdete tam informácie o tom, akú teplotu a cyklus prania použiť.

  • Oddelte farby: Aby ste predišli sfarbeniu, prať bielu a svetlú bielizeň zvlášť od tmavých farieb.

  • Použite jemný prací prostriedok: Pre nové oblečenie je často lepšie použiť jemnejší prací prostriedok, ktorý je šetrnejší k farbám a tkaninám.

  • Sušenie: Ak je to možné, sušte oblečenie na vzduchu. Teplo sušičky môže byť pre niektoré materiály príliš intenzívne.

Pamätajte, že starostlivosť o vaše oblečenie sa nekončí jeho kúpou. Pravidelné a správne pranie zabezpečí, že vaše obľúbené kúsky zostanú ako nové dlhšie. Takže nabudúce, keď prídete domov s novým nákupom, nezabudnite ho vhodiť do práčky – vaša pokožka a šatník vám poďakujú!

Doprajte novým kúskom oblečenia nádych vône s olejmi do prania

Keď prídete domov s novými kúskami oblečenia, je prirodzené, že chcete, aby boli nielen čisté, ale aj krásne voňali. Pranie s použitím éterických olejov môže vašim odevom dodať príjemnú vôňu a zároveň poskytnúť ďalšie výhody. Tu je niekoľko tipov, ako obohatiť vaše oblečenie o nádych vône s olejmi do prania.

Výber správneho oleja

  • Bogotà: Ideálna pre pyžamo a posteľnú bielizeň, pretože má upokojujúce účinky.
  • Citrusové oleje: Ako sú citrón, pomaranč alebo grapefruit, sú skvelé pre osvieženie športového oblečenia. Vyskúšajte Luna!
  • Cielo: Má antibakteriálne vlastnosti, čo je skvelé pre uteráky a kuchynské utierky.
  • Lago Azzurro: Žijete aktívny život? Šport je vaším druhým menom a hľadáte adekvátnu vôňu? U nás ste na tej správnej stránke, presvedčte sa sami! 🏃🏼‍♀️‍➡️

BogotaCieloLunaOlej do prania Laggo Azurro

Ako používať oleje pri praní

  1. Príprava: Pridajte niekoľko kvapiek vášho obľúbeného éterického oleja do malého množstva vody alebo do bezvôňového pracího prostriedku.

  2. Použitie: Zmes nalejte do priehradky na aviváž alebo priamo do bubna práčky pred pridaním oblečenia.

  3. Množstvo: Stačí použiť 5-10 kvapiek oleja, aby ste dosiahli jemnú, ale rozpoznateľnú vôňu.

Tipy pre najlepšie výsledky

  • Testujte na malom kúsku: Pred použitím oleja na celú dávku prádla, otestujte jeho vplyv na malom kúsku oblečenia.

  • Používajte kvalitné oleje: Investícia do kvalitných éterických olejov sa oplatí, pretože sú účinnejšie a bezpečnejšie pre tkaniny.

  • Nezabudnite na sušenie: Ak sušíte oblečenie na vzduchu, vôňa olejov bude intenzívnejšia.

Naše oleje do prania, ktoré obsahujú éterické oleje sú skvelým spôsobom, ako pridať osobný dotyk k vašemu oblečeniu. Okrem príjemnej vône môžu tiež pomôcť zmierniť stres a zlepšiť náladu. Takže nabudúce, keď budete prať, nezabudnite pridať do práčky aj trochu vône!