Nespokojná Zákazníčka a Tajomstvo Tesniacej Zátky

Stretli sme sa s jednou nespokojnou zákazníčkou, ktorá nám poslala reklamáciu na vôňu do auta. Jej tvrdenie? Vôňa jednoducho nevonia. Požadovala vrátenie peňazí, a my sme sa začali čudovať, kde sa stala chyba. Veď predsa naše vône sú tak intenzívne a trvácne, ako sa mohlo stať, že niekomu nepostačovali?

Keď sme vrátený tovar prevzali a skontrolovali, zrazu bolo všetko jasné. Zákazníčka neodstránila tesniacu zátku! Áno, tá malá, nenápadná časť na vrchu osviežovača, ktorá zabraňuje unikaniu vône. Vôňa sa preto nemohla prejaviť, a zákazníčka bola oprávnene nespokojná.

Toto tajomstvo tesniacej zátky nás naučilo, že aj tie najlepšie vône potrebujú správnu manipuláciu. Preto teraz dávame našim zákazníkom jasný návod: Pred použitím vône do auta odstráňte tesniacu zátku! Aby ste si mohli užiť príjemnú atmosféru vo svojom vozidle a cestovať s vôňou, ktorá vám bude pripomínať luxusné autá a exotické miesta.

Takže pamätajte, pri osviežovačoch do auta je to ako s láskou – niekedy stačí odstrániť malú prekážku a všetko sa zrazu rozkvitne! ☺️