Darčekové krabičky

Banner_darčeková-krabička-FOR-WEB-(čierna)

Darčekové krabičky sú tu!

Hľadáte originálny darček, ktorý poteší každú mamu, babku, setru, brata...priateľov? Esenciálne oleje do prania sú tou správnou voľbou! Tieto oleje premenia každodenné pranie na luxusný zážitok, ktorý si vaši blízky zamilujú.

 

Prečo parfémy oleje do prania?

Prírodné parfémy do prania od talianskej značky Profumiamo ponúkajú dlhodobú vôňu, antibakteriálne vlastnosti a sú šetrné k životnému prostrediu. Stačí len pár kvapiek a prádlo bude voňať sviežo a čisto po dlhý čas. Tu sú niektoré z najobľúbenejších vôní:

  • HRUŠKAsladká a osviežujúca vôňa, ktorá pridá každému praniu dotyk luxusu.
  • KOKOSexotická a relaxačná vôňa, ktorá prenesie vašu mamu na tropický ostrov.
  • FIALKAjemná a kvetinová vôňa, ktorá prináša pocit čistoty a pohody.
  • RUŽAelegantná a sofistikovaná vôňa, ktorá dodáva prádlu romantický nádych.
  • BIELE PIŽMO I neutrálna a jemná vôňa, ktorá je ideálna pre každodenné použitie.

VÝHODY PARFÉMOV DO PRANIA

Naše parfémy nie sú len o vôni. Majú množstvo výhod, ktoré z nich robia skvelý darček:

  1. DLHODOBÁ VÔŇA I oleje poskytujú intenzívnu a dlhšie trvajúcu vôňu v porovnaní s bežnými avivážami.
  2. ANTIBAKTERIÁLNE ÚČINKY I mnohé esenciálne oleje majú prírodné antibakteriálne vlastnosti, ktoré pomáhajú udržiavať prádlo svieže a čisté.
  3. EKOLOGICKÁ VOĽBA I esenciálne oleje sú prírodné a biologicky odbúrateľné, čo znamená, že sú šetrné k životnému prostrediu a neobsahujú škodlivé chemikálie.
  4. AROMATERAPIA I esenciálne oleje môžu mať upokojujúce a relaxačné účinky, čo prispieva k celkovej pohode a psychickému zdraviu.

Ako používať esenciálne oleje do prania?

Použitie esenciálnych olejov do prania je jednoduché. Stačí pridať niekoľko kvapiek oleja do prania alebo do oddelenia na aviváž vo vašej práčke. Môžete ich tiež zmiešať s bežnou avivážou alebo vytvoriť vlastnú zmes s inými esenciálnymi olejmi.

KOMBINUJTE DARČEKY

Pre ešte väčší efekt môžete skombinovať esenciálne oleje do prania s inými prírodnými produktmi, ako sú bytové parfémy, difuzéry či vône do auta. Takto vytvoríte dokonalý darčekový balíček pre vašich najbližších.

Esenciálne oleje do prania sú nielen praktickým, ale aj luxusným darčekom, ktorý vaša mama ocení. Prinášajú do každodenného života dotyk luxusu, sviežosti a pohody. Tak neváhajte a doprajte svojej mame darček, ktorý ju bude tešiť každý deň.