Ako docieliť ten najlepší výsledok?

Oleje na pranie dodajú vašim odevom jemnú a trvácnu vôňu a sú ideálne na prevoňanie odevov a bielizne na niekoľko dní. Jednoduchý, ekonomický a ekologický spôsob, ako mať vždy čerstvú a voňavú bielizeň, ktorá vás zahalí do príjemných pocitov, pre skutočne hlboký relax, a to po celý deň.

Vôňa je jednou z najtrvácnejších spomienok na etapy nášho života. Po vypraní oblečenia chceme, aby si posteľná bielizeň, oblečenie a uteráky uchovali tú neskutočnú sviežu vôňu po dlhú dobu. Bielizeň, ktorá po vypraní v práčke stráca vôňu, ba dokonca zapácha, je bežný problém a dá sa ľahko vyriešiť pomocou náhrady aviváže na báze esenciálnych olejov.

Oleje na pranie uvoľňujú nevšednú vôňu po dlhú dobu a starajú sa o to, aby nádherná vôňa čerstvo vypratej bielizne pohladila Vašu dušu.

Budete si môcť vybrať oleje na pranie, ktoré dokonale vyhovujú vašej persóne. A keďže esenciálne oleje majú rôzne účinky na našu náladu a zdravie, je možné meniť vône olejov do prania podľa toho, čo práve perieme:

MARE: neostré tóny bieleho pižma sa prelievajú s jemným podtónom marseillského mydla, sú najpríjemnejšie v objatí pokožky a jemných saténových perín, ktoré sa Vám postarajú o nezabudnuteľný relax.  

ELOGIO: svieža vôňa jarných fialiek, zrelých červených broskýň a šťavnatých zelených jabĺk sa kondenzuje do sviežej vône, vetrom prefukujúcich bielizeň.

SOGNO: listy padajú a hrušky navodzujú jesennú atmosféru, teplo vytvára čerstvý bylinný čaj z pačuli a horského kostnatca.  Táto jesenná idylka sa najlepšie vyníma na teplých jesenných kúskoch vášho šatníka.

LUNA: tropický ananás, čerstva fialka a vôňa jazmínu nás pohlcuje a rozvonia každý obľúbený kúsok, ktorý si rozhodne všimne každý. Nechajte za seba hovoriť vôňu.

Vaše oblečenie po vypraní nevonia?

Keď perieme oblečenie v práčke, vo všeobecnosti používame prací prostriedok na odstránenie nečistôt a dodanie vône bielizni, no nemusí to stačiť na to, aby bielizeň voňala sviežo.

Nepríjemný zápach môže pochádzať zo zle udržiavaných práčok: ako každý domáci spotrebič, aj práčky vyžadujú pravidelnú starostlivosť a čistenie, aby sa odstránili nečistoty a zabezpečila sa efektívna prevádzka. Pot je nepriateľom číslo jeden zapáchajúceho oblečenia. Aby ste zápach nadobro porazili, aplikujte parfum do práčky na báze esenciálnych olejov, špeciálne navrhnutý na boj proti baktériám, ktoré spôsobujú nepríjemný zápach.

Ako parfumovať bielizeň v práčke?

Parfumovať bielizeň v práčke môžete niekoľkými spôsobmi, najjednoduchšie je pred spustením prania pridať pár kvapiek „parfumu na bielizeň“ do zásuvky na aviváž vašej práčky. My odporúčame 5-10 ml / 1-3 vrchnáky.

Môžete sa tiež rozhodnúť pridať niekoľko kvapiek esenciálneho oleja do fľaštičky pracieho prostriedku s neutrálnou vôňou, aby vaša bielizeň získala sviežu vôňu. Množstvo parfumu na bielizeň, ktoré pridať, bude závisieť od veľkosti fľaše a tiež od vašich osobných preferencií, no vo všeobecnosti platí, že podomácky miešané produkty nie sú tak efektívne. Ale ako sa hovorí, kto nevyskúša, nevie.

Ako navoňať oblečenie v sušičke ?

Sušenie zohráva dôležitú úlohu vo vôni bielizne. Určite je dôležité nezabudnúť na to, aby ste bielizeň vybrali hneď po dokončení práčky, pretože pri dlhšom držaní sa baktériám môže dariť a spôsobiť nepríjemný zápach. Najlepšie výsledky dosiahnete, ak už dáte do sušičky bielizeň vypranú s parfumom, ale žiaden strach... bielizeň sa dá navoňať aj počas sušenia :

Ak chcete získať požadovanú vôňu, stačí nakvapkať pár kvapiek na bavlnenú handričku a vložiť ju do bubna. 

Ako udržať oblečenie voňajúce v zásuvkách a šatníkoch?

V našom šatníku sa vždy nájdu kusy oblečenia, ktoré nepoužívame často a stáva sa, že často bývajú nielen zaprášené ale aj zatuchnuté.

Našťastie existuje niekoľko spôsobov, ako zabezpečiť, aby aj oblečenie, ktoré nosíme menej často, voňalo stále sviežo. Esenciálne oleje sú skvelým prostriedkom na prevoňanie, osvieženie a ochranu odevov vo vnútri skríň a zásuviek a možno ich použiť aj na odpudzovanie molí a iného hmyzu.

Na záver by sme Vám radi odporučili bytové parfumy, ktoré príbytku dodajú posledné korektúry a emóciu. Sme radi, že sa nám darí vnášať Vám do života prostredníctvom vôní, radosť a príjemný pocity.